Дрехи от LZYI

Всичко за дрехите и нещата свързани с тях.

Тениските с апликации са отново на мода

Трудно можем да устоим на сладки апликации и тениски, които ни пленяват със свежи цветове, интересни надписи и симпатични апликации. Бухалчета, сърчица, домашни любимци и какво ли още не откриваме по актуалните тениски този сезон.

Топлите месеци са време на емоции и добро настроение, така че не е необходимо да бъдем прекалено сериозни и вторачени в работата. Отпуснете се и релаксирайте със семпли тениски и потничета, които помагат на тялото ви да се отпусне и избави от строго официалния дрес код на офиса. През почивните и ваканционни дни е време за забавления и любими занимания, а за да ви дойде настроение за това са нужни свежи и атрактивни дрехи.

Модерно е да носите абсолютно еднакви или стилово близки дрехи с децата си. Това ви прави екип, сплотено семейство и преди всичко е начин да се сближите още повече с вашите малки съкровища. Ясно е, че не можете да носите всички модели, които носи вашата дъщеричка или малък син, но можете да се сдобиете с еднакви тениски, които да съчетаете с едноцветни панталони или клин. Лесно можете да откриете еднакви по цвят и модел тениски в интернет сайтове за продажба на дрехи и всичко, което трябва да направите е да си поръчате съответния размер.

Тениските предлагат възможност за доста комбинации и на практика могат да бъдат носени през цялата година. Ако вашият малчуган не иска да се раздели с любимата си тениска, може да я носи върху по плътна блуза с дълъг ръкав. Наслагването на няколко реда от дрехи е свежо, младежко и изключително хитро модно решение, защото винаги може да  претърпи метаморфоза.

Напоследък част от феновете на модата предпочитат да допълват своите тениски с нещо от себе си и по този начин да изразят своята индивидуалност. За да преобразувате вашата нова тениска можете да добавите панделка, надпис, нашивка, което да я направи уникална.

Още в тази категория: « Стил и блясък Черно и бяло »