Дрехи от LZYI

Всичко за дрехите и нещата свързани с тях.

Черно и бяло

Черното и бялото са два противоположни цвята, които представляват не просто добра комбинация, но и безопасен избор при подбор на дрехи за всякакви случаи. Всички ние имаме поводи, за които искаме безупречен външен вид, но и се страхуваме да не допуснем грешки.

В случай, че ни предстои интервю за работа например, не е удачно да носим дрехи за парти, нито пък да се облечем така, както се обличаме ежедневно. Именно в тази дилема може да  се подходи с класическа увереност и да се заложи на перфектното съчетание – черно и бяло. Това е най-традиционната цветова комбинация, която не може да ви подведе по никакъв начин и която, смеем да твърдим, подхожда на всеки. Ако все пак сте по-комбинативна и оригинална, можете да внесете свои модни нотки във външността си, така че да разнообразите вида си и да придадете повече личен стил при подбора на облекло.

Ако се страхувате, че в черно-бели дрехи ще изглеждате скучна и невзрачна, можете да промените изпитаната формула така, че тя да заработи само и единствено за вас. Това е много умен ход, когато става въпрос за мода и стил, защото е запомнящ се и може да се превърне във ваша запазена марка. Така както Дженифър Лоурънс по време на наградите Оскар  носеше наобратно колие на стойност 2 милиона долара.

Неутралните семпли тонове ви дават възможност да носите по-ефектни аксесоари, без да изглеждате натруфено или да заприличате на коледна елха.

Можете да се обсипете с накити, да носите по-ефектна чанта, да обуете впечатляващи обувки и шапка във френски стил. Придържайте се към същите неутрални цветове при избор на бижута. Заложете на блясък, нашивки, принтове – това е модерно.

За лъчезарен вид, носете рокля в черно и бяло, очила с черна рамка и задължително блестящи висящи обеци. Белите камъни и кристали са чудесен начин да придадете повече блясък на лицето си. За тази визия е добре да носите бели класически обувки.